Wildnite til Blaker Skanse

Gutta i det steintøffe hårmetallbandet Wildnite er unge i alder, men har likevel rukket å bli et erfarent og omtalt live-band. Nå kommer de til Blaker Skanse, lørdag 30. juni.

Bandet spiller forrykende rock’n roll med den største selvfølgelighet og de viser en attitude og spilleglede de fleste norske rockeband bare kan misunne dem. Det er ikke uten grunn at magasinet Metal Hammer mener Wildnite kan bli Norges nye eksportvare innen rock. Bandet spilles jevnlig på radio i utlandet, enda de bare har sluppet tre singler, og videoen til Tears n’ Fire har blitt sett snart 100.000 ganger.

I 2016 briljerte bandet da de vant Oslofinalen under verdens største bandkonkurranse, Emergenza, og i 2017 vant de en større konkurranse arrangert av Tons of Rock Festival og magasinet Metal Hammer hvor de vant et stipend og gleden av å få spille på Tons of Rock med band som Five Finger Death Punch, Slayer, Sabaton med flere. Wildnite leverte virkelig varene på Fredriksten Festning og det ble en minneverdig konsertopplevelse både for publikum og band.

Wildnite har siste året gjort rundt 20-30 konserter, de har bla. spilt med Quireboys, Electric Boys, WASP gitarist Chris Holmes, Beastö Blancö, Suicide Bombers, Lee Bain III & The Glory Fires og Babysnakes for å nevne noen. De skal også til sommeren ut på turne med Åge Sten Nilsens Ammunition.

……………….

“ Noe av det beste jeg har sett på en norsk scene på mange år ”
Roy Botten, Bandorg

“Nyere riff heitere enn glohaugen”
Metal Hammer

«Wildnite leverer varene»
Jan Dahle, Rock n’ Roll Dreams ( Scream Magazine )

“ Gutta gir alt og er meget talentfulle “
Ronny Le Tekrø

“ I like where the look is going, dirty, street look is good “
Eric Stacy, Faster Pussycats

“ En helt forrykende konsertopplevelse for gjestene som nektet bandet å gå av scenen.
“Hardrock-night, Lillestrøm

“ Bandet imponerte både dommere og publikum med et energisk sceneshow og tonnevis av spilleglede” Romerikes Blad, Emergenza 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *